KAYSERİ / BÜNYAN - Karadayı Muzaffer Oflaz Ortaokulu

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI DÜZENLENDİ.

Karadayı Muzafer Oflaz İlk-Ortaokulu'nda Deprem Tatbikatı Düzenlendi

Bugün, Karadayı Muzafer Oflaz İlk-Ortaokulu'nda olası bir deprem durumuna hazırlık amacıyla kapsamlı bir tatbikat gerçekleştirildi. Okul yönetimi ve öğretmenlerin öncülüğünde düzenlenen tatbikat, öğrencilerin deprem anında nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğrenmeleri açısından büyük önem taşıdı.

Tatbikat öncesinde öğrenciler, depremle ilgili bilgiler ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirildi. Ardından, alarm sesiyle birlikte öğrenciler ve öğretmenler, belirlenen güvenli alanlara hızlı bir şekilde yöneldi. Tatbikat, tüm okulun koordineli bir şekilde hareket etmesiyle başarılı bir şekilde tamamlandı.

Okul Müdürü, "Bu tür tatbikatlar, öğrencilerimizin deprem anında doğru ve güvenli davranışlar sergilemeleri için hayati önem taşımaktadır. Amacımız, olası bir acil durumda hazırlıklı olmak ve öğrencilerimizin güvenliğini sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Tatbikat, öğrencilerin hem eğlenerek hem de öğrenerek katıldıkları bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Okul, gelecekte de benzer tatbikatların devam edeceğini belirtti.14-10-202414-10-202414-10-2024

Yayın: 14.10.2024 - Güncelleme: 14.10.2024 11:49 - Görüntülenme: 11