KAYSERİ / BÜNYAN - Karadayı Muzaffer Oflaz Ortaokulu

İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karadayı Muzaffer Oflaz İlkokulu ve Ortaokulu olarak İlköğretim Haftasını Coşkuyla Kutladık

2024-2025 eğitim-öğretim yılına merhaba dediğimiz bu özel haftada, İlköğretim Haftası'nı coşkuyla kutladık. Törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Ardından, günün anlam ve önemi üzerine konuşma yapılarak ilköğretimin çocuklarımızın geleceği için taşıdığı kritik öneme dikkat çekildi. Öğrencimizin sözleri, veliler ve öğretmenler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Törende ayrıca, öğrencilerimizin seslendirdiği şiirler okulumuzu gururlandırdı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim üzerine söylediği anlamlı sözler okunarak, onun eğitime verdiği önemin altı bir kez daha çizildi.

Tüm bu etkinlikler, öğrencilerimizin enerjisi ve heyecanıyla birleşerek İlköğretim Haftası'nı unutulmaz kıldı. Karaday Muzaffer Oflaz İlkokulu ve Ortaokulu olarak, öğrencilerimize başarılı, sağlıklı ve keyifli bir eğitim yılı diliyoruz

18-09-2024

Yayın: 18.09.2024 - Güncelleme: 18.09.2024 15:15 - Görüntülenme: 18
Kaynak: https://muzafferoflazilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/ilkogretimhaftasicoskuylakutlandi_15391404.html