KAYSERİ / BÜNYAN - Karadayı Muzaffer Oflaz Ortaokulu

Karadayı Muzaffer Oflaz Ortaokulu

Karatay Köyü / Bünyan / KAYSERİ
Vizyon
Daha iyiye ulaşmak için çalışan,yenileşen,öğretmen,öğrenci ve velileri ile işbirliği yapan,saygı ve sevgiye dayalı bir eğitim-öğretim ortamı sağlayan ve tercih edilen bir okul olmak.İletişim gücü yüksek ve gelişen bir kurum kültürüne sahip,eğitim kadrosuylaulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören bir standardizasyonu sağlayarak,topluma,mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış etik normlara sahip bireyler kazandırmak.
Misyon
Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu;İdareci,öğretmen,velileri ve öğrencileri olarak yeniliklere açık 21.yüzyılın teknolojisini öğrenen ve öğrendiklerini yaşama aktaran araştırmacı,bilgili,saygılı,dürüst,güvenilir,temel eğitimin amaçları doğrultusunda çalışan,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ve geleceğe umutla bakan bir eğitim kurumuyuz.Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onları yaşamsal temel becerileri kazanmalarına,çağın gelişen teknolajisine uyum sağlayan,bilgili,becerili,özgüven sahibi,soran,sorgulayan,okuyan,araştıran,bilgiye ulaşma yollarını kullanabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LGS BAŞARIMIZ: YÜZDE 25 FEN LİSESİ, YÜZDE 75 ANADOLU LİSESİ.
Öğretim Şekli :Tam Gün ( Gündüzlü)
09.00 - 15:20
Ulaşım
Kayseri - Malatya karayolunun 40. Kilometresinde bulunan okulumuza her yarım saatte bir kalkan Pınarbaşı ve Sarız dolmuşlarıyla rahatlıkla ulaşılabilir.
Karatay Köyü / Bünyan / KAYSERİ
Kayseri iline 50 km Bünyan ilçesine 30 km